Selecteer een pagina

over ons

Over Xtraclean

Xtraclean, is een professioneel schoonmaakbedrijf dat zich richt op het leveren van hoogwaardige schoonmaakdiensten aan bedrijven en particulieren. Ons bedrijf is opgericht met als doel om klanten te voorzien van een schone en hygiënische omgeving, waarin zij zich comfortabel en veilig voelen.

Bij Xtraclean, geloven we dat een schone omgeving bijdraagt aan een gezonde en productieve leef- en werkomgeving. Daarom bieden wij een breed scala aan schoonmaakdiensten aan, waaronder kantoorreiniging, vloerreiniging, glasbewassing, gevelreiniging
Kunststof reiniging.

Onze schoonmaakdiensten worden uitgevoerd door een team van ervaren en professionele schoonmakers, die zijn opgeleid om de hoogste kwaliteit te leveren. Wij maken gebruik van de nieuwste schoonmaaktechnologieën en -methoden om ervoor te zorgen dat onze klanten altijd tevreden zijn met het resultaat.

Bij Xtraclean, hechten we veel waarde aan klanttevredenheid en daarom bieden wij onze klanten een 100% tevredenheidsgarantie. Als een klant niet tevreden is met onze diensten, zullen wij er alles aan doen om het probleem op te lossen en ervoor te zorgen dat de klant tevreden is.

Ons bedrijf is gevestigd in [Emmen ], maar we bedienen klanten in de hele regio. Of u nu een klein kantoor heeft of een groot bedrijfspand, wij hebben de expertise en middelen om aan uw schoonmaakbehoeften te voldoen.

Kortom, Xtraclean, is uw betrouwbare partner voor al uw schoonmaakbehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe wij u kunnen helpen een schone en hygiënische omgeving te creëren.

 

 

 

Onze belangrijkste waarden zijn:

  • Nakomen van afspraken
  • Meedenken met de klant
  • vertrouwen
  • garantie
  • goed werk

Hier voor vragen wij een betaling op tijd, en ziek zijn staat niet in ons woordenboek!